Nordica ski

(10 produkter)

Nordica har bygget ski i mange år, og de er enormt gode til det. Køber du Nordica ski, får du hvad du ser, en flot og elegant ski, der leverer hver gang. Du kan købe Nordica ski til både dame, og herre. Super tilbud på Nordica ski hos os.
Det er muligt at få leveret ski til privat adresse eller en erhvervs adresse.

Sortér efter:

Nordica Team JR Race ski + fastrak 4,5 binding

899,00 kr.

Swix Børste Oval Fin Nylon

299,00 kr.

SWIX T825D Plexi skraber 5mm

59,00 kr.

SWIX T86 scraper all pup

30,00 kr.

Swix universal voks

115,00 kr.

Swix F4-100C uni glidewax

100,00 kr.

Swix grunde pack voks

220,00 kr.

Swix voks 3 pack

250,00 kr.

Swix kantsliber med kuglelejer

335,00 kr.

Swix pocket edger sharpener

150,00 kr.

Født med skisport i blodet

Hos Nordica lægger de meget vægt på, at deres ski er skabt med den største passion for skisporten. Alle ski, Nordica laver, er lavet med henblik på at give skiløberen den bedst mulige oplevelse på pisten. Fra påbegyndelsen af skidesignet, til det færdige produkt, er der en fælles forståelse for at lave de bedste ski muligt.

Fede ski til en god pris

Nordica laver velbyggede ski, som vil bringe dig ubesværet ned af pisten.  At bygge ski der leverer hver gang ligger simpelthen i Nordicas DNA. De vil altid forsøge at skabe den bedste oplevelse for dig på din skiferie. Deres ekspertise inden for ski bygger på mere end 60 års erfaring med at lave ski og skistøvler af høj kvalitet til hele verden.

Det kan nogle gange være lidt besværligt at transportere dine ski op på pisten. Du kan med fordel anskaffe dig en af vores skitasker. Så undgår du også at dine ski bliver ridsede på vej på skiferien.

Se hele vores udvalg af ski.