Blizzard ski

(10 produkter)

Hos Billig Skitøj har vi et stort udvalg af billige Blizzard ski til dame, herre og børn. Blizzard laver ski i en god kvalitet og i et lækkert design. Billig Skitøj leverer Blizzard ski til en god pris.
Det er muligt at få leveret ski til privat adresse og til en erhvervs adresse.

Sortér efter:

Blizzard Pearl JR. ski + FCT Jr. 4,5 binding

1.099,00 kr.

Swix kantsliber med kuglelejer

335,00 kr.

Swix pocket edger sharpener

150,00 kr.

Swix Børste Oval Fin Nylon

299,00 kr.

SWIX T825D Plexi skraber 5mm

59,00 kr.

SWIX T86 scraper all pup

30,00 kr.

Swix universal voks

115,00 kr.

Swix F4-100C uni glidewax

100,00 kr.

Swix grunde pack voks

220,00 kr.

Swix voks 3 pack

250,00 kr.

Ski der leverer hver gang!

Blizzard ski er designet til at give dig den bedst mulige stabilitet på pisten. Du vil med lethed kunne skære gennem alle typer sne i hvilket som helst terræn. Blizzard ski er hurtige og adrætte, men stadig kraftfulde i svingene. Ski fra Blizzard vil løfte dit skiløb til det næste niveau.

Ski til en god pris

Blizzard fosøger hele tiden at flytte grænserne for, hvad der kan lade sig gøre på ski ved at tænke nye innovative idéer ind i deres skidesign. De formår at ramme skiløberens ønske om kraftfulde ski i et flot design.

Det er vigtigt, at bagsiden dine ski er så glatte og jævne som muligt for at skabe mindst mulig friktion på pisten. Det er derfor vigtigt, at dine ski ikke bliver ridsede under bunden, inden du overhovedet er kommet i gang med at bruge dine nye ski. Du kan derfor med fordel anskaffe dig en af vores skitasker, som vil kunne afhjælpe problemet med, at dine ski bliver ridsede under transporten.

Se hele udvalget af ski