Twintip Ski

(5 produkter)

Twintip ski er en skitype, som er særligt populær hos især unge mennesker i øjeblikket. Hos Billig Skitøj har vi twintip ski til både dame og herre. Du kan købe dine twintip ski her hos Billig Skitøj til en yderst fordelagtig pris. Super tilbud på Twintip ski finder du her hos os.
Det er muligt at få leveret ski til privat adresse eller en erhvervs adresse.

Sortér efter:

Salomon T TNT + Warden MNC 11 L90 - Bl/gy

2.699,00 kr.

Swix universal voks

115,00 kr.

Swix voks 3 pack

250,00 kr.

Swix F4-100C uni glidewax

100,00 kr.

Swix grunde pack voks

220,00 kr.

Twintip ski til en god pris

Hvor en normal carvingski er flad i bagenden, vil en Twintip ski være bøjet opad i begge ender. Dette gør det muligt for skiløberen at lande baglæns på skiene efter et hop.  Denne type ski kommer nok mest til sin ret i skiparken.

Du vil på en Twintip ski være placeret midt på skien, hvilket vil gøre det lettere for dig at lave tricks og spins, samtidig tillader de dig både at køre forlæns og baglæns. Twintip ski er bøjede i begge ender, og det er derfor betragteligt lettere at lande efter et hop.

Smarte twintip ski

Twintip ski er designet i smarte mønstre og flotte farver for at vække opsigt i snowparken. Du kan her hos Billig Skitøj finde Twintip ski i flot og farverigt design til en rigtig god pris.

Er Twintip ski ikke lige noget for dig? Vi har også et stort udvalg af carvingski, som egner sig bedre til den præparerede piste. Hvor Twintip skien er designet til at give dig de bedste landinger, er carvingskien designet til sørge for at dine ski bliver solidt plantet på pisten.

Du kan sommetider være uheldig at falde i snowparken. Du skal derfor have udstyret i orden, så du ikke risikerer at brække noget. Du kan derfor med fordel anskaffe dig et rygskjold, så du kan begå dig på de store hop med større sikkerhed.  

Det er ikke længere usmart at køre med hjelm. Faktisk bliver det i dag anset for mere usmart at køre uden. Desuden er de nye hjelme super smarte og får dig til at se bedre ud på bjerget. Her hos Billig Skitøj har vi et stort udvalg af skihjelme i superfede designs.

Se hele udvalget af ski her.