De mest populære skijakker til damer

(15 produkter)

Hos Billigskitøj finder du et stort udvalg i billige skijakker til damer fra alle de kendte mærker som Helly Hansen, Peak Performance, North Face, Alpina, H20, Cross samt Five. Mange af vores jakker er nedsatte, og du kan derfor gøre en rigtig god handel. Se hele vores sortiment nedenfor.

Sortér efter:

Haglöfs Betula GTX dame skal jakke - sort

1.550,00 kr.

Peak Performance Insulated dame skijakke - Statice lillac

2.199,00 kr.

Whistler Mastron dame CFT+ skijakke - Allure

1.299,00 kr.

Whistler Katahdin dame anorak

999,95 kr.

Whistler Drizzle dame skijakke - Sort

699,95 kr.

Whistler Jada dame skijakke - Allure

999,95 kr.

Whistler Jada dame skijakke - Sort

999,95 kr.

CMP dame skijakke - Simply Taupe

1.599,00 kr.

Whistler Freeride dame skijakke - Cedar wood

799,95 kr.

Whistler Freeride dame skijakke - Sort

799,95 kr.

Whistler Doom dame stretch skijakke - Sort

999,00 kr.

Helly Hansen Snowplay dame skijakke - Ametys

1.699,00 kr.

CMP dame skijakke / dun effekt - Nero

1.499,00 kr.

CMP dame skijakke - Nero

1.799,00 kr.

Salomon Stance Cargo dame vinterjakke - Ebony

1.799,00 kr.

Gode råd til valg af skijakker

Vi vil naturligvis gerne hjælpe vores kunder lidt på vej til at vælge den rette skijakke. Derfor finder du nedenfor en besvarelse af de mest typiske spørgsmål, der bliver stillet før købet af en skijakke. Vi håber det hjælper Jer på vej og vi ser frem til at lave en god handel med Jer alle. 

 

  • Hvilken jakketype skal du vælge?

Skijakker kommer i en lang række af forskellige pasformer og stilarter; at vælge den rette kan være et sandt minefelt. Derfor får du lige en hurtig gennemgang af nogle af de mere gængse typer, samt deres stærke sider. 

Hardshell skijakker

Her er der tale om en jakke, der ikke har nogen form for insulation. Deraf navnet hardshell. Det er en utrolig alsidig type, da den kan bruges til mange formål. Derudover vil en hardshell typisk være mere vandtæt end andre jakker. Her ofrer du naturligvis åndbarligheden som en softshell jakke tilbyder. 

Softshell skijakker

I forhold til daglig brug, er dette også en alsidig type, som netop oftest er yderst åndbar. Softshelle jakker kan bruges både som midlags og ydrelagsjakke. Typisk har en softshell en minimal syntetisk coating for at øge vandtætheden. Lige meget hvilken jakke du i sidste ende vælger at købe, så anbefaler vi altid at have en softshell jakke med i bagagen. Det er den perfekte mellemvejs jakke til dagligdagen udenfor løjperne.

Insuleret skijakke

 Hvis du ofte har problemer med kulde eller blot ønsker en rigtig var og behagelig jakke, så kan du købe en insuleret jakke. Det er principelt en jakke, der sporter flere lag. En ydre skal til at holde vanden ude, samt et indre lag der er til at holde på varmen. Det er den mest almindelige skijakke, hvor mange vælger at tilføje et ekstra lag enten i form at skiundertøj eller en tynd softshell jakke. Det kommer naturligvis an på, hvilke lande og hvor koldt det er på pisterne. Norge og Canada er eksempelvis ofte ganske kolde i vinden, hvor 3 lags metoden er ganske udbredt. 

  • Skijakker kontra snowboardjakker?

Der kan være stor forskel på en skijakke og en snowboardjakke. Begge er vinterjakker i sin natur, hvor funktionaliteten er punktet der adskiller. Snowboardjakker har en tendens til at være mere baggy og er længere af natur. Farvevalget og design er ofte mere edgy og inspireret af BMX- og skater kulturen. Skijakker derimod har oftest fokus på et mere strømlinet udtryk, hvor simplicitet er i højsæde. 

Vigtigst for begge typer, er dog at de begge er vandtætte, åndbare og vindtætte. Det er et absolut krav på løjperne, når det bliver rigtig koldt. Da snowboarders ofte bliver spottet siddende i sneen, er det også åbenlyst, hvorfor deres jakker typisk er længere i formen. 

  • Vandafvisende & åndbar

Den hellige gral af en skijakke er i stand til at holde sneen ude, mens den samtidig tillader varme og fugt at undslippe. Alle vores skijakker er vandtætte og åndbare - men nogle er bestemt mere effektive end andre.

Kvaliteten heraf afgøres principelt membranen brugt. I forhold til vandtætheden måles dette oftest igennem en numerisk værdi, fra eksempelvis 5.000mm for en forholdsvis lav vandtæt jakke, til 28.000 for en ekstrem vandtæthed. Åndbarhed klassificeres oftest i gram, igen hvor 5.000g er lav og 20.000g eller mere er utrolig åndbar. 

Valget af vandtæthed og åndbarhed har store betydninger for jakkens funktionalitet, da en vandtæt jakke oftes ikke vil være særlig åndbar, hvor fugt og varme har sværre ved at undslippe. 

Ved valg af skijakker anbefaler vi at du som minimum går efter middel vandtæthed, med mulighed for åndbare sektioner i jakkens konstruktion. Det sikrer at du føler dig tør på din skiferie, uden at du bliver alt for overophedet.