Skihjelme til børn

(9 produkter)

Hos Billig Skitøj finder du et stort udbud af billige skihjelme til børn. I vores sortiment finder du kendte mærker som for eksempel Salomon og Alpina, og du kan spare mellem 20 og 70% på dit barns nye skihjelm. Når du køber hos os, er du sikker på at kvaliteten er i top, så du kan stå sikkert på ski.

Sortér efter:

Salomon Orka børne skihjelm - Race blue

325,00 kr.

Salomon Orka Visor børne skihjelm - Evening H/Un fls Si

579,00 kr.

Tenson børne skihjelm - Park cerise

299,00 kr.

Alpina ZUPO Jr. skihjelm - Mat skyblue

399,00 kr.

Alpina ZUPO JR. skihjelm - Mat grå

399,00 kr.

Alpina ZUPO JR. skihjelm - Mat sort

399,00 kr.

Relax Twister JR. skihjelm - Mat sort

299,00 kr.

Mundbinds clips til skihjelm

35,00 kr.

Cold hjelm hue - sort

75,00 kr.

Vælg den rigtige hjelm

Vores skihjelme findes i mange størrelser og farver, så der er en hjelm for alle. Derudover er alle skihjelmene justerbare i størrelsen, så du kan få din skihjelm til at sidde helt rigtigt. Det er vigtigt at hjelmen bliver indstillet rigtigt inden du begynder at stå på ski, for at hjelmen yder den bedste beskyttelse.

Du skal sikre dig at hjelmen sidder tæt til hovedet, og ikke sidder løst. Gør den ikke det, kan det gå meget ud over hjelmens effekt under styrt. Kan du derfor ikke indstille hjelmen til at sidde tæt, har du brug for en mindre hjelm.

Husk også at har du været ude for et styrt, hvor din hjelm har taget noget af slaget, bør du overveje at udskifte skihjelmen. Dette skyldes at hjelmen kan være revnet inden i, som du ikke kan se. Dette er meningen da den er designet til at absorbere energien ved et styrt.

Når du skal finde din nye skihjelm, bør du også tage stilling til om du har brug for ventilation i hjelmen. Nogle af vores hjelme har en masse ventilationshuller, mens andre helt lukket til. Har du brug at kunne komme af med den overskydende varme i hjelmen, bør du derfor kigge efter en hjelm mere flere ventilationshuller.

Husk at få det hele med

Når børnene drøner ned ad pisten, er det ikke uden risiko. Derfor er det vigtigt at sikkerheden er helt i top. Derfor anbefaler vi rygskold til børn, så ryggen beskyttes mod uheldige vrid og knæk, hvis man styrter. Det behøver ikke koste en formue, for hos os finder du en lang række billige rygskjolde i høj kvalitet.

Ønsker du hjælp til at finde den rette skihjelm til børn?

Hos Billig Skitøj har vi stor ekspertise inden for skihjelme til børn, og vi sidder også klar til hjælpe dig og dit barn, med at finde den rette. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, så står vi klar til at hjælpe.

Se også hele udvalget af skihjelme.