Skitasker

(14 produkter)

Vi har et bredt udvalg af skitasker fra flere kendte brands; Alpina, Level og Salomon. Hos os kan du finde skitasker med plads til et par, to par eller tre par ski. Gør transporten af dine ski både nemmere og mere sikker.

Sortér efter:

Salomon original taske til 1 par ski - Blå

329,00 kr.

Salomon original taske til 1 par ski - Navy peony

325,00 kr.

Salomon original taske til 1 par ski - Fiery rød

325,00 kr.

Salomon original taske til 1 par ski - Sort

325,00 kr.

Salomon Original gearbag - Sort

265,00 kr.

Salomon Original gearbag - Blå

265,00 kr.

Salomon Extend max gearbag - Blå

380,00 kr.

Salomon Extend max gearbag - sort

380,00 kr.

Alpina skitaske 165 cm. - Sort

165,00 kr.

Alpina skitaske 175 cm. - Sort

175,00 kr.

Alpina skitaske 185 cm. - Sort

185,00 kr.

Alpina single extendable skitaske - sort

240,00 kr.

Alpina dobbelt extendable skitaske - sort

250,00 kr.

LEVEL skitaske 185 cm.

175,00 kr.

Praktiske skitasker

Hvis du har dine egne ski, så er en skitaske et must – En god skitaske forlænger levetiden på dine ski. Du sikrer nemlig at dine ski bliver ordentlig beskyttet under transporten på din skiferie. Så uanset om du kører selv, tager bus eller fly, så er du sikker på at dine ski er beskyttet imod slag og skrammer under rejsen. Udover at passe på dine ski, så bliver din transport med ski nemmere for dig når du har dine ski i en skitaske. Tasken holder styr på både dine ski og stave, så du slipper for at skulle jonglere rundt med dem imens du også skal bære resten af din bagage.

Sådan vælger du den rigtige skitaske

Der er flere ting du skal være opmærksom på når du skal vælge din skitaske. For det første; Hvor mange ski har du brug for at transportere? Du kan få skitasker som har plads til 3 par ski, men ellers kan du også få tasker med plads til 2 eller et enkelt par. Så når du ved hvor mange par ski der gerne skal være i skitasken, så er du kommet et godt stykke vej.

For det andet skal du vide hvor lange dine ski er. Skitasker kommer i forskellige længder og det ville være træls at købe en taske som er for kort til dine ski. Køb hellere en skitaske som er lidt for lang end lidt for kort.

For det tredje skal du gøre op med dig selv om der er nogle features du gerne vil have i din skitaske. Det kunne fx være at du gerne vil have justerbare skulderstropper, lommer, 2delt lynlås eller udvendige remme til at spænde dine ski fast. Det er meget forskelligt, hvilke funktioner skiløbere ønsker af deres skitaske. Nogle foretrækker den helt simple model, hvis hovedformål er at fragte skiene fra A til B. Andre foretrækker skitasker som bare har det mere – Lidt mere polstring, bærehåndtag, mere opbevaringsplads eller lommer.  

Når du har fundet ud af, hvor mange ski der skal kunne være i din ny skitaske, hvor lang tasken skal være og hvilke funktioner, der er vigtige for dig, så er du klar til at købe din nye skitaske.