Rygskjold

(3 produkter)

Brug rygskjold og hav sikkerheden i top, når du kører ned af pisten! Vi har rygskjolde til dame og herre fra kendte mærker som Salomon, Alpina og Atomic. Hos Billig Skitøj tilbyder vi rygskjolde i de bedste mærker til en lav pris.

Sortér efter:

Salomon dame flexcell PRO vest

899,00 kr.

Atomic Live shield JR

449,00 kr.

Atomic Live Shield shorts

499,00 kr.

Rygskjold til ski

Uanset om du står på ski eller snowboard bør din sikkerhed være i top – for dig selv og din krops skyld. Der sker mange uheld hvert år, både på pisterne men også på offpist. Alle kan være involveret i et styrt, uanset deres niveau. Hvis du er øvet, så kører du oftest mere sikkert, men også hurtigere. Som nybegynder skal teknikken lige på plads, så du vil højst sandsynligt vælte et par gange. Hvad enten du er nybegynder, øvet eller professionel kan du risikere at det er en anden som kører ind i dig med høj fart, hvor du ikke har en chance for at undvige. Heldigvis, kan du gøre meget for at øge sikkerheden for dig og din familie. Du kan nemlig få rygskjolde til både børn og voksne.

Hvorfor skal jeg købe et rygskjold

Tidligere var det hovedsageligt professionelle skiløbere og ekstremsportsudøvere som brugte rygskjold. Fordi det er et niveau, hvor et styrt kan give alvorlige skader. De seneste år er det heldigvis blevet meget populært for almindelige mennesker at bruge rygskjold når de skal ud på pisterne. Ifølge statistikken er det ikke oftest at rygskader rammer danske skiløbere – det er til gengæld håndled, knæ og skuldre som fylder i den statistik. Til gengæld er rygskader ofte mere voldsomme og også mere invaliderende. Derfor er et rygskjold en god og vigtig investering for dig og din familie. For uanset hvor dygtige I er til at stå på ski, så har I ikke kontrol over, hvad der rammer jer og jeres ryg bagfra.

Når du køber et rygskjold til enten dig selv eller dine børn er det vigtigt at købe det i den rigtige størrelse. Hvis skjoldet er for stort risikere du at det rutsjer rundt på ryggen af dig og generelt sidder træls. Hvis du til gengæld køber et rygskjold som er for lille så bliver åndbarheden dårlig og det sidder stramt eller helt oppe i nakken. Sidst og vigtigst så er der risiko for at skjoldet ikke beskytter ryggen ordentligt, hvis det ikke har den rigtige størrelse. 

Der kan let opstå farlige situationer når du er ude på pisterne. Et rygskjold er derfor en super investering, som øger din sikkerhed uanset om du står på ski eller snowboard. Find dit rygskjold hos Billig Skitøj, hvor vi har rygskjolde til damer, herrer og børn – Vi tilbyder rygskjolde fra de bedste brands til en lav pris.