Rygskjolde til børn

(3 produkter)

Hos Billig Skitøj finder du et udvalg af billige rygskjold til børn i høj kvalitet.

Sortér efter:

Relax speedmaster EVO protection - Neon gul

599,00 kr.

Relax speedmaster EVO protection - Sort/pink

599,00 kr.

Atomic Live shield JR

449,00 kr.

Når man står på ski, er der bare en risiko for at det kan gå galt, og for at beskytte børnene mest muligt kan et rygskjold være en rigtig god investering. Med et rygskjold beskytter du ryggen mod uheldige vrid og knæk, hvis du falder. Risikoen for at få mere voldsomme og konsekvente skader er større, når der sker noget med hovedet eller ryggen. Det er lettere at fikse et brækket ben eller overrevet korsbånd. I værste tilfælde kan rygskader være invaliderende, så derfor er det ikke for sjov at vi går meget op i at tilbyde rygskjold i høj kvalitet.

I dag er rygskjold blevet så gode, at du hurtigt vil glemme alt om at du har det på. Samtidigt kan skjoldet give en varmende effekt til dig der synes der fryser.

For at skjoldet beskytter optimalt, så er det vigtigt at være opmærksom på at du får et i den rigtige størrelse, og den optimale pasform. Skjoldet må nemlig hverken være for stort eller for lille, da dette kan have negative effekt på skjoldets evne til at beskytte din ryg. For det første kan det være irriterende at have på hvis størrelsen ikke passer, og kan være generende og forstyrrende under skiløbet. En værre konsekvens er, at dit rygskjold ikke beskytter til optimalt, hvis det ikke passer ordentlig.

Er du i tvivl om hvilket rygskjold du skal vælge til dit barn, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og så finder vi det helt rigtige skjold til barnet.