Hjelm med visir

(16 produkter)

Hos billig Skitøj finder du et bredt udvalg af skihjelme med visir til dame og herre. En skihjem er en vigtig del af din sikkerhed, og nu kan det blive endnu federe at have hjelm på. Se skihjelme med farvet visir efter egen præference. Har du spørgsmål til at finde den rette skihjelm, så støv ikke med at kontakte os.

Sortér efter:

Alpina ALTO Q-LITE skihjelm - Mat sort med visir

1.599,00 kr.

Alpina ALTO V. skihjelm - Mat sort med visir

2.099,00 kr.

Relax Stealth skihjelm med visir - sort

999,00 kr.

Relax Stealth skihjelm med visir - hvid

999,00 kr.

Salomon Icon LT Visor dame skihjelm - Wisteria/univ.

1.099,00 kr.

Salomon Icon LT Visor dame skihjelm - White/uni.m.blue

1.099,00 kr.

Salomon Icon LT Visor Photo Sigma - dame skihjelm - Navy

1.299,00 kr.

Salomon Pioneer LT visor Photo Sigma/Aw skihjelm

1.299,00 kr.

Salomon Pioneer LT skihjelm med visir - Blue/uni m. blu

1.050,00 kr.

Salomon Pioneer LT visor FLS /universal - Sort

999,00 kr.

Salomon Icon LT Visor FLS dame skihjelm - White uni

950,00 kr.

Relax Polar visor skihjelm - Gray pink

599,00 kr.

Relax Stealth skihjelm med visir + ekstra linse

999,00 kr.

Mundbinds clips til skihjelm

35,00 kr.

Zanier merino uld hjelm hue - sort

150,00 kr.

Cold hjelm hue - sort

75,00 kr.

Hvorfor skihjelm med visir?

Bruger du briller når du står på ski, så er en skihjelm med visir lige noget for dig. Den kombinerer en rigtig god hjelm med goggles af høj kvalitet. Skibrillerne er uundværlige for din skioplevelse, og sikre et perfekt udsyn. Samtidigt beskytter skibrillerne dit ansigt mod skiftende vejrforhold og UV-stråling. I de seneste år er flere og flere begyndt at bruge skihjelme med visir. Hjelmen er supersmart, fordi den kombinerer flere udstyrsdele i én.

Som brillebruger kan det dog være rigtig svært at finde de rigtige skibriller, hvor der er plads til briller under uden besvær. Dette problem slipper du for med denne type skihjelm. Visiret går blot ned over brillerne, og besværet som brillebruger er løst. Så hvis du bruger briller, vil du sætte stor pris på en skihjelm med visir, så du slipper for besværet med enten kontaktlinser, eller at finde et par skibriller der har plads til dine briller.

Vælg den rette hjelm med visir

At have en skihjelm der passer til dit hoved, er en væsentlig sikkerhedsfaktor, når du skal ud på pisten. Når du skal finde den rette skihjelm med visir, skal du først og fremmest sørge for, at den sidder godt til omkring dit hoved. Der må ikke være overflødigt mellemrum mellem dit hoved og skihjelmen. Den skal sidde, så dit hoved følger med, når du flytter hjelmen fra side til side. Er du i tvivl om en størrelse, kan du overveje at købe to størrelser og så sende den forkerte retur.

Står du meget på ski, kan du med fordel overveje en skihjelm med flere visirer, til både godt vejr og overskyet vejr. Er prisen en vigtig faktor for dig, og du ikke står så tit på ski, kan du overveje en skihjelm med et enkelt visir. Vil du derimod have det bedste af det bedste, findes der også skihjelme med fotokromisk visir, som tilpasser sig forholdene.

 

Har du oplevet et alvorligt styrt, hvor din hjelm reddede dig fra skader, bør du overveje en udskiftning, da chancen for at den har fået usynlige skader er stor. Dette vil gøre den svagere, hvis du oplever et styrt igen. Nu vi er ved sikkerhed, så kan du med fordel kigge på rygskjold for at være ekstra beskyttet mod styrt.