Atomic skistøvler

(1 produkter)

Køb skistøvler i høj kvalitet fra Atomic med store besparelser. Vi har altid skarpe priser på fede produkter med fantastisk komfort og god pasform. Den rigtige skistøvle afhænger af præference. Er du i tvivl om valget, så tøv ikke med at kontakte os.

Sortér efter:

Atomic Hawx Magna 75 W skistøvle - Black/Gold

1.550,00 kr.

Find de rigtige skistøvler

Valget af skistøvler er primært betinget af din tekniske kunnen og aggressiviteten i dit skiløb. Er du en erfaren skiløber, kan du med fordel kigge på en stiv skistøvle. Det betyder at du får en skistøvle som følger nøjagtigt med dine hurtige bevægelser på pisten.

Hvis du kører i en skistøvle der er for blød, vil du føle det som om støvlen giver sig og ikke følger godt nok med dine bevægelser. Kører du omvendt i en skistøvle, der er for stiv, kan du være sikker på ømme fødder og besværligt skiløb.

Ligeledes skal du sikre dig at du får en skistøvle med den rigtige pasform. Er skistøvlerne for store, vil der være risiko for alvorlige skader, som følge af at foden ikke får den rette støtte.

Lad os hjælpe med at finde de rette Atomic skistøvler til netop dit behov

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal leje eller eje skistøvlerne, så gør det sidste! Ingen fødder er ens, og din egen støvle tilpasser sig din fod og følger dine bevægelser langt bedre.

Se vores enorme udvalg af skistøvler af høj kvalitet i alle størrelser til både nybegyndere og øvede. Du kan købe mærkevareskistøvler fra Nordica, Salomon m.fl. til rigtig skarpe priser.

Se også vores udvalg i børne skistøvler.

Husk også en skihjelm af høj kvalitet

Når du skal stå på ski, er det vigtigt at passe rigtig godt på dit hoved når du suser ned ad pisten.

Når du skal finde den rette hjelm, skal du først og fremmest sørge for, at den sidder godt til omkring dit hoved. Har du oplevet et alvorligt styrt, hvor din hjelm reddede dig fra skader, bør du overveje at udskifte hjelmen da hjelmen kan have taget usynlige skader, som er helt normalt.

Skihjelmen er designet til at absorbere energien fra styrtet frem for dit hoved. Derfor anbefaler vi at en ny skihjelm efter et større styrt. Se vores store udvalg af skihjelme.