Skiluffer

(11 produkter)

Find et par gode og varme skiluffer fra Zanier, Level og Flash her. Vi har skiluffer til både damer og herrer. Få et par billige skiluffer i høj kvalitet - perfekt til skiferien.

Sortér efter:

Hestra CZone Frame skiluffe - Sort

595,00 kr.

Hestra Leather box herre luffe

425,00 kr.

Reusch Sophia GTX dameluffe - sort

399,00 kr.

Whistler Xander luffe - Sort

149,00 kr.

Salomon Native dame luffe i skind - sort

575,00 kr.

Salomon Native dame luffe i skind - hvid

575,00 kr.

Zanier Hot STX sympatex dameluffe med varmesystem

1.499,00 kr.

Cold 3 finger ski handsker

200,00 kr.

Cold Force unisex luffe

100,00 kr.

Cold softshell unisex luffe

125,00 kr.

Hestra 3 finger Gaunlet herre handske

475,00 kr.

Får du hurtigt kolde fingre?

Når du skal købe skiluffer, er det en god idé at de er åndbare, så dine hænder kan ånde imens du står på ski. Det er vigtigt at kunne holde varmen og samtidig være åndbar, så du ikke bliver våd og dermed kold. Vi har et bredt udvalg af luffer i høj kvalitet og forskellige farver til både herre, dame og unisex. Vi har mærker som de kvalitetssikre Salmon, Zanier, Cold, Hestra og Didriksons alt sammen til en billig pris.

Hvad skal du vælge skiluffer eller skihandsker?

Hvis du er let tilbøjelig til at fryse, kan skiluffer være det helt rigtige valg for dig. En af de største fordele ved at vælge skiluffer over skihandsker er, at skiluffer samler dine fingre, så de kan dele varmen med hinanden. På den måde kan dine hænder altså bedre holder på varmen, da dine fingre kan udnytte den varme de hver især afgiver.

Åndbarhed

For at du ikke skal fryse, er det vigtigt at holde dine hænder tørrer. Dine hænder vil svede og skabe fugt når du står på ski og bruger kroppen meget. Når kroppen arbejder så meget, vil du uundgåeligt afgive varme, derfor er det vigtigt at handsken kan holde på varmen og samtidige afgive fugten, så du ikke får våde hænder og derved bliver kold. Så derfor er det vigtigt at dine luffer kan ånde, så fugten kan komme ud og varmen kan blive inde.

Vil du gerne have den fulde bevægelighed, så er skihandsker nok det optimale valg for dig. Dine fingre vil i manges tilfælde kunne holde sig varme. Med Skihandsker vil du have et bedre greb eftersom dine fingre har en bedre individuel bevægelighed end en luffe, hvor fingrene er lidt mere begrænset eftersom de er samlet.