Skiundertøj til børn

(8 produkter)

Hos Billig Skitøj finder du et stort udbud af billigt skiundertøj til børn. Vi fører alle de mest populære brands som Cold, ZigZag, Hulabalu og Helly Hansen. Når du bestiller skiundertøj til dit barn hos Billig Skitøj, kan du spare mellem 20 og 70%.

Sortér efter:

ZigZag Beta uld baselayer set - Sort

360,00 kr.

Cold seamless børne skiundertøj - sort

275,00 kr.

ZigZag Wendell børne skiundertøj merino uld - sort

360,00 kr.

ZigZag Wendell børne skiundertøj merino uld - Potent purple

360,00 kr.

Whistler Oppdal JR. skiundertøj - sort

150,00 kr.

Helly Hansen skiundertøj Jr.

249,00 kr.

Hulabalu Stars merino uld skiundertøj - Navy

375,00 kr.

Hulabalu Stars merino uld skiundertøj - Coral

375,00 kr.

Bliv klar til det kolde klima

Vær sikker på, at dine børn altid er klar til sne og kulde med et ekstra varmt sæt skiundertøj. Behageligt og varmt så man ikke fryser når man kommer ud i kulden. Skiundertøj sørger for dit barn, hverken fryser eller sveder. Den varmende effekt kombineret med dens åndbare funktion gør at skiundertøj til en nødvendighed, for at sikre en behagelige færden på skituren. Vores skiundertøj er i høj kvalitet og passer til alt slags vejr og gør det nemt at stå imod kulden. Se også vores skisokker til børn, så er dine børns små kolde tær også er pakket godt ind, så de bliver holdt varme i kulden.

Det er dejlig behageligt at have på, derfor kan det også bruges som et hyggeligt ekstra sæt undertøj til hjemmet. Vi har et stort sortiment, så du kan vælge mellem flere mærker, mønstre og farver.

Skiundertøj sidder tæt til kroppen og sørger for at holde på varmen. Undertøjets åndbare effekt er optimalt, da det sikrer, at der ikke bliver for varmt. Skiundertøj er fleksibelt så man ikke bliver begrænset i forhold til bevægelighed når man suser ned af bjerget.