Atomic ski

(10 produkter)

Hos Billig Skitøj har vi et stort udvalg af billige Atomic ski til dame, herre og børn. Atomic laver ski i en god kvalitet og i et lækkert design. Billig Skitøj leverer Atomic ski til en god pris. Super tilbud på Atomic ski finder du her. 
Det er muligt at få leveret ski til privat adresse eller en erhvervs adresse.

Sortér efter:

Atomic Redster TI unisex ski + FT 12 GW

2.999,00 kr.

Swix Børste Oval Fin Nylon

299,00 kr.

SWIX T825D Plexi skraber 5mm

59,00 kr.

Swix kantsliber med kuglelejer

335,00 kr.

SWIX T86 scraper all pup

30,00 kr.

Swix voks 3 pack

250,00 kr.

Swix F4-100C uni glidewax

100,00 kr.

Swix grunde pack voks

220,00 kr.

Swix universal voks

115,00 kr.

Swix pocket edger sharpener

150,00 kr.

Ski fra Atomic

Har du brug for nye ski, er Atomic ski et rigtig godt bud. Med Ski fra Atomic får du nogle ski som er fantastisk ved høj og lav fart. Atomic har stort fokus på performance til dig der stiller lidt højere krav til dine ski. Nogle af skiene for Atomic er udstyret med high tech detaljer. På disse modeller finder du titanium laminat, som giver stabilitet ved høje hastigheder og hurtige svingkombinationer.

Alle er ikke ens, og det er vores ski heller ikke. Derfor er det vigtigt at du finder nogle ski som passer til dit behov og dine ønsker. Der findes ski til nybegyndere, den letøvede og den øvede skiløber, alt efter dit niveau på ski. Derudover skal du tage højde for din hvor høj du er, og hvordan du kører på ski. Er du til korte sving med fart, eller bløde og store sving?

Er du i tvivl om hvilke ski du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på 20 49 66 77 eller sende en mail til ringkobing@sportigan.dk

Husk tilbehør til dine ski

Valget af skistøvler er primært betinget af din tekniske kunnen og aggressiviteten i dit skiløb. Jo mere aggressivt du løber, og jo mere rutine og teknik du er i besiddelse af, jo stivere en skistøvle bør du vælge.

Den øvede skiløber kan med stor fordel, benytte sig af en mere stiv skistøvle. Hvis du er nybegynder, bør du overveje en lidt blødere skistøvle. Den bløde skistøvle er en noget mere tilgivende støvle.

Når du står på ski, er det vigtigt at have styr på sikkerheden. Det kan nogle gange gå stærkt ned ad pisten, og selv en rutineret skiløber kan vælte. Derfor er det vigtigt med en god skihjelm, så du beskytter dit hoved.

Når du har dine egne skid med, er det vigtigt at du transporterer dem ordentligt, så du kan nyde dine ski længst muligt. Det er nemlig vigtigt, at bagsiden dine ski er så glatte og jævne som muligt for at skabe mindst mulig friktion på pisten. Derfor vigtigt, at dine ski ikke bliver ridsede under bunden. Du kan derfor med fordel anskaffe dig en af vores skitasker, som vil kunne afhjælpe problemet med, at dine ski bliver ridsede under transporten.