Skihjelme 2013 – forhåbentlig en ny modedille

skihjem er ikke kun for børn og nybegyndere, men er til alle. Skihjelme beskytter dit hovedet og kan være altafgørende, hvis uheldet skulle ske.

Skihjelme – for en sikkerhedsskyld

Skihjelme bliver mere og mere en selvfølge at have på, når du bevæger dig op på de snebelagte pister, dog er der stadig mange der suser ned af løjperne uden en skihjelm på hovedet. Farten kan komme op på 60 km i timen og et styrt i sådan en fart kan i værste fald ende med et dødsfald.

I kraft af at ski bliver teknisk hurtigere og hurtigere er det vigtigt at have større og større fokus på sikkerheden.

Skihjelme var ikke en nødvendighed i gamle dage

Ski startede med at være 2 brædder spændt på fødderne, et alternativ til sneskoene. Ikke nok med at skiene forhindrede dig i at falde ned i den dybe sne – du kunne nu også glide stille og roligt ned af bakkerne og på den måde spare lidt på din energi.

I dag er ski produceret af glasfiber og kulfiber og er ikke kun beregnet til at holde dig fra at du falder ned i den dybe sne. Nu er det også muligt at komme hurtigt op af bakkerne og suse i en høj fart ned af løjperne. 

Skihjelme i er en nødvendighed!

Med en fart på omkring 60 km i timen er det en nødvendighed at beskytte dit hoved. Dog er det endnu ikke en lov.

Der findes i alt 5 forskellige typer sikkerhedsudstyr til at beskytte dig på de vilde løjper:

Skihjelme er ikke bare en kedelig hjelm. Skihjelme bliver i højere og højere grad produceret med større fokus på designet.  Sikkerheden er i top på skihjelme i 2012, så nu er der plads til at kigge på designet til skihjelmene. Alpina skihjelm, Atomic skihjelm, Uvex skihjelm, Salomon skihjelm, Head skihjelm og Vega skihjelm findes alle i en lækker kvalitet og i et flot design.

Designet på skihjelme findes i mange forskellige udgaver hos Bílligskitoj.dk Men ens for alle er, at kvaliteten er i top og besparelserne ligger på 20 % - 70 % på de kendte mærker hos Billigskitoj.dk

  

Bookmark and Share