Køb skisæt med store besparelser

(1 produkter)

Find det ultimative skisæt til din skiferie. Alt efter tid på sæson, har vi et fantastisk og alsidigt udvalg. Vores skisæt er sammensat af kendte mærker, herunder Five, True North, Whistler mm. Det er mærker, der forstår kvalitet til en fornuftig pris. Ved at købe samlet er der store besparelser at hente. Ofte vil du faktisk kunne spare helt op til 50% på udvalgte skisæt.

Sortér efter:
47% Rabat

Whistler Henley skisæt - Black

Vejl. pris: 1.900,00 kr. 999,00 kr.

Design og funktionalitet – skitøj der går op i en højere enhed

Der er for alvor gået mode i skitøj. Derfor gør designere meget ud af, at sætte de rigtige farver sammen og give skitøjet finesser og detaljer, som gør det smart og anderledes. Samtidig skal der tages højde for funktionaliteten.

Når du køber et komplet skisæt med både skijakke og skibukser, så passer tingene rigtigt sammen. Både mht. design, men også ved valg af materialer, som skal kunne holde vind og fugt ude, men samtidig også tillade den overskydende kropsvarme at trænge ud igen, så kroppen og benene ikke bliver kolde, når du står stille.

Billig Skitøj fører kvalitetsskisæt til både kvinder og mænd. I lækre, moderigtige designs, i alle størrelser og til de helt rigtige priser.

Er du bange for ikke at kunne holde varmen? Så se det store udvalg af skitrøjer og skipulli til at have under skijakken.

Hos Billigskitøj kan du finde alt til din kommende skiferie.