Skiundertøj - godt til overgangsvejr

 

Skiundertøj er ikke kun godt, når du står på ski. Skiundertøj er også rigtig godt, når det danske overgangsvej er over os – og det er det nu!

Skiundertøjets arbejde

Formålet med skiundertøjet er, at det skal absorbere fugten og sveden fra din krop og transportere det videre til næste lag. Men skiundertøj er også godt til at bevare den samme varme på din krop. Skiundertøjet er med til at justerer din kropsvarme, så du hverken bliver al for varm eller al for kold.

Usynligt vidunder beklædning

Skiundertøj er bedst når det er produceret i uld eller kunststof, da det giver den bedste komfort. Det smarte ved skiundertøj er, at du kan have det inden under dit almindelige tøj – uden nogen lægger mærke til det! Skiundertøj skal sidde tæt på din krop og det skal samtidig være behageligt at have på. Det perfekte skiundertøj skal du slet ikke mærke du har det på.

Skiundertøj– både til damer og herre

Der findes mange mærker af skiundertøj:

  • Typhoon skiundertøj
  • Helly Hansen skiundertøj
  • Five skiundertøj
  • Protest skiundertøj

Skiundertøjet findes både til damer og herre og findes i mange modeller og variationer. Hos Billigskitoj.dk findes der et stort udvalg af skiundertøj til billige priser. Spar op til 70% på skiundertøj til damer og herre hos www.billigskitoj.dk

 

Det positive ved overgangsvejret er, at sommeren er på vej og vi kan have skiundertøj på…

Bookmark and Share