Skistøvler 2013

Skistøvler skal passe godt til dig og dine behov. Det er vigtigt at skistøvler passer godt til din fod, både med stivhed kontra blødhed og pasformen. Hos Billigskishop har vi mange variationer og modeller indenfor skistøvler. Det store udvalg af skistøvler passer til de forskellige behov indenfor skiløb.

Der er god grund til at passe ekstra godt på dine fødder gennem hele livet - også på din skiferie. Dine fødder bliver hårdt belastet og har derfor brug for de helt rigtige skistøvler. Og det ER meget vigtigt at de passer til netop dine fødder. Skistøvler findes, igen i dette år, i rigtig mange modeller og variationer. Og det er især variationerne du skal være opmærksom på.

Skistøvler – hvor bløde og hvor stive?

Først skal du finde ud af hvor skarp du er i den tekniske kunne og hvor aggressivt du kører.  Jo mere aggressivt og erfaren du er, jo stivere bør skistøvlen være. Hvis du vælger en for blød skistøvle, vil det føle som om, at skistøvlen giver efter og ikke følger godt nok med dine bevægelser. Men på den anden siden, hvis du vælger en skistøvle der er for stiv, vil du få besværligt skiløb og ikke mindst ømme fødder. Det er meget vigtigt for dine fødder og for dit skiløb, at du finder de skistøvler der passer helt perfekt til dig og dit behov indenfor skiløb.  

Følgende kriterier du skal gøre op med dig selv inden du køber dine skistøvler:

Skistøvler til slalom, langrend, off pist eller Pipe & Park?

Hvilke ski har du købt eller vil du købe til dine skistøvler?

Hvor erfaren er du på ski?

Hvor aggressivt kører du på ski?

Gode skistøvler - god samvittighed til dine fødder

Du kan enten købe skistøvler eller leje skistøvler.  I og med at det er så vigtigt at dine skistøvler passer godt til dig, kan det godt betale sig at købe dine egne skistøvler. Fødder er aldrig ens, også selvom du har præcis samme størrelse som den forrige lejer havde - der er altid en forskellighed. Hos Billigskitoj findes der mange modeller og variationer indenfor og det store udvalg er med til at garantere at du også kan finde et par skistøvler der passer helt perfekt til dine fødder. Når du har fundet de perfekte skistøvler kan du bevæge dig ud på pisterne med god samvittighed overfor dine fødder og mærke, at det er de helt rigtige skistøvler du har valgt.

Bookmark and Share