Den første sne og hvad så?

Søndag den 4. december 2011 klokken 9.00 blev denne vinterperiodes første sne observeret.  Det første hvide drys blev observeret af DMI’s officielle målere.  Men det var ikke sne, blot en ordentlig omgang hagl. Men vintersæsonen er på vej og det betyder at vi skal ud og stå på ski – snart!

Når vi nu alligevel venter på at den rigtige sne kommer, kan vi jo passende sætte os ind i, hvilke ski vi skal have. Der findes mange modeller og varianter indenfor ski.

Ski 2012 byder på mange lækre detaljer og flotte design. Butik Højmark sælger mange ski og alle i en rigtig lækker kvalitet. Der findes mange modeller og det er derfor vigtigt at kende til de forskelligheder de forskellige ski har. Først og fremmest skal du dog gøre op med dig selv, om du er til race, off pist, Park & Pipe, stå på bjerge eller om du mest er til at stå på pister. Når du har klarlagt dette, er du klar til at gå skridtet videre.

Ski 2012 – de mange valgmuligheder

Ski 2012 byder på skimærker fra Head, Nordica, Salomon, Fischer og Blizzard. Head ski, Nordica ski, Salomon ski, Fischer ski og Blizzard ski er alle produceret i en lækker kvalitet med et flot design og findes i mange prisklasser og egenskaber. De forskellige skimærker leverer alle ski både til professionelle, amatører og juniorer.

Ski 2012 byder som sagt på mange muligheder og variationer og når du er kommet frem til det helt rigtige valg for netop dig, er du klar til de snebelagte veje og bjerge. Så er det kun den manglende sne der kan bremse dig. Men vi kan være glade for at vi blot kan rejse til et af de snebelagte landskaber omkring os, såfremt sneen nu vælger ikke at dukke op i Danmark. Men ski vil vi altid have klar hos billigskitøj.. 

Bookmark and Share